Cukrář v restauračním provozu (kód: 65-023-H)

Baví Vás péct, připravovat moučníky?

Jste kreativní, pečliví?

Zapojte se na naší škole do kurzu Cukrář v restauračním provozu a staňte se kvalifikovaným odborníkem v přípravě moučníků. Kurz je určen široké veřejnosti, osobám vedených na Úřadech práce České republiky, zaměstnancům v gastro oborech jako rozšiřující kvalifikace, ale i ostatním zájemcům, pro které je cukrařina koníčkem či v prácí.

Rozsah kurzu je 40 hodin, 30 hodin praktické a 10 hodin teoretické výuky.

Výstupem je Potvrzení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu a Osvědčení o získání profesní kvalifikace s celostátní platností.

Co potřebuji umět a jak mě budou zkoušet?

Sestavování receptur pro restaurační moučníky

Navrhování vlastních inovativních receptur pro restaurační moučníky

Využívání surovin pro přípravu typických moučníků pro restaurační provoz

Výroba specifických moučníků v restauračním provozu

Využívání moderních technologií a zařízení při výrobě restauračních moučníků

Provádění hygienicko-sanitační činnosti v cukrářské výrobě, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad

bezpečnosti potravin.

ZDARMA Vás naučíme nové technologické postupy a předáme inovativní receptury!

Kurz je ukončen závěrečnou zkouškou, bližší informace naleznete na odkaze: http://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-1074-Cukrar_v_restauracnim_provozu/revize-633

Po celou dobu hodnocení je sledováno dodržování hygienických předpisů, předpisů bezpečnosti práce a techniky obsluhy, dodržování časového harmonogramu, estetická hlediska, profesionální chování účastníka kurzu.

Při hodnocení hotového moučníku se provede ochutnávka, budou posouzeny požadované typické vlastnosti a vzhled restauračního moučníku. Bude provedena kontrola kvality, hmotnosti a moučník bude senzoricky a metricky zhodnocen.

© 2015 Polar televize Ostrava and Sofarider Inc. All rights reserved. WordPress theme by Dameer DJ.