Vzdělávání studentů a učitelů gastronomických oborů prostřednictvím praktické zkušenosti ve spolupráci s Českou Asociací Hotelů a Restaurací

esf

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu Vzdělávání studentů a učitelů gastronomických oborů prostřednictvím praktické zkušenosti ve spolupráci s Českou Asociací Hotelů a Restaurací
Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/54.0050
Rešitel Asociace hotelů a restaurací České republiky o.s.
Projekt reaguje na:
  • zvyšující se poţadavky znalostní společnosti,
  • rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí v oblasti profesního rozvoje ve vybraných hotelových oborech,
  • dobré teoretické znalosti PP, ale velkou neznalost skutečné podnikové praxe,
  • potřebu důrazu na hlubší propojení teorie a praxe,
  • potřebu hlubšího seznámení PP vybraných hotelových oborů SŠ s podnikovou praxí.
  • obtížné získávání zaměstnání z důvodu nemožnosti dokázat praxi v daném oboru,
  • neznalost fungování rezervačních systémů,
  • špatné začleňování žáků do praxe,
  • chybí motivace žáků k seberealizaci.

Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Sledujte nás na Instagramu