Odborný výcvik

Odborný výcvik je realizován jak na pracovištích školy, tak na smluvních pracovištích.

Rozpis odborného výcviku:

Rozpis odborného výcviku – cukrář 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – cukrář 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – cukrář 3. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 3. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 3. ročník

Rozpis učební praxe – hotelnictví 2. ročník

Rozpis učební praxe – hotelnictví 3. ročník

Rozpis učební praxe – hotelnictví 4. ročník

Časové rozvržení vyučovacích hodin praktického vyučování na pracovištích v Šilheřovicích

Úsek kuchyně:

Kuchař – číšník
1. ročník7:00 – 13:30 h
2. a 3. ročník7:00 – 14:30 h
Hotelnictví7:00 – 13:30 h

Úsek obsluhy:

Kuchař – číšník
1. ročník8:00 – 14:30 h
2. a 3. ročník7:00 – 14:30 h
Hotelnictví8:00 – 14:30 h

Cukrárna:

1. ročníkranní směna8:00 – 14:30 h
2. a 3. ročníkranní směna 7:00 – 14:30 h

Kadeřnický salón Junior Ostrava: 

2. ročníkranní směna7:00 – 14:30 h    
odpolední směna  12:30 – 20:00 h   
3. ročník ranní směna7:00 – 14:30 h     
odpolední směna  12:30 – 20:00 h 

Kadeřnický salón Šilheřovice: 

1. ročník ranní směna   7:00 – 13:30 h      
odpolední směna12:00 – 18:30 h

Sledujte nás na Instagramu