Jarmark “Z pole a z pece” 11.12.2025
Vážení rodiče, veřejnost a přátelé školy, pomalu, ale jistě se blíží vánoční svátky a s nimi spojené trhy a jarmarky. Jako každý rok si... Číst více
Z pece a z pole: odpoledne plné chutí, tradic a zážitků
Akce Z pece a z pole, nabídla návštěvníkům pestrý program zaměřený na gastronomii, tradice a praktické dovednosti žáků. Během odpoledne měli hosté možnost zapojit... Číst více
Workshop Marketingová kampaň
Žáci maturitních ročníků oborů Podnikání, Hotelnictví a Cestovní ruch absolvovali workshop na téma Marketingová kampaň, který připravila Slezská univerzita. Cílem workshopu bylo seznámit studenty... Číst více
Školení barber střihů
V úterý 9. prosince 2025 se v našem školním kadeřnickém salonu uskutečnilo školení barber střihů pro žáky 1. ročníku, pod vedením Honzy Kanioka, zkušeného... Číst více
Baristický kurz JUNIOR 2025
Na naší škole proběhl dvoudenní baristický kurz BARISTA JUNIOR, zaměřený na správnou techniku přípravy kávy. Tento kurz, doporučený Českou barmanskou asociací z.s. jako odborná... Číst více
Mikulášská nadílka ve škole
Žáci 2.A oboru Cestovní ruch se proměnili v Mikuláše, čerty a anděly a vyrazili potěšit (a trochu postrašit) žáky celé školy. Všechny poctivě „prověřili“ a... Číst více
Školní kolo kadeřnické soutěže 2025
Ve čtvrtek 27. listopadu 2025 se na naší škole uskutečnila kadeřnická soutěž. Žáci předvedli svoji kreativitu ve dvou disciplínách – dámské a pánské kategorii.... Číst více
Workshop s šéfkuchařem hotelu Imperial Ostrava
V měsíci říjnu se na naší škole uskutečnil odborný workshop, který vedl šéfkuchař hotelu Imperial Ostrava Vojtěch Poštulka. Tento zkušený odborník z praxe studentům... Číst více
Gastrotalent 2025 – druhý ročník školní gastronomické soutěže
Na naší škole proběhl druhý ročník kuchařské soutěže Gastrotalent 2025, která je určena žákům gastronomických oborů. Cílem soutěže je rozvíjet odborné dovednosti, kreativitu a... Číst více
Someliérský kurz pod vedením lektora Tomáše Brühy
Naši studenti z různých studijních oborů se zúčastnili someliérského kurzu vedeného panem lektorem Tomášem Brühou. V úvodní teoretické části kurzu se studenti seznámili s... Číst více