Projektové dny – přechod Beskyd
Přechod Beskyd se uskutečnil ve dnech 24.-26.6. a zúčastnilo se ho celkem 16 žáků z druhých a třetích ročníků. Za 3 dny jsme ušli... Číst více
Projektové dny Plzeň
V rámci výletu do Plzně jsme navštívili historické podzemí, starou část města i Plzeňský Prazdroj.Nejenom v Plzni jsme se podívali pod zem. Navštívili jsme... Číst více
Projektové dny Praha
Více ve fotogalerii.
Školení Salerm Cosmetics
Tento týden proběhlo školení kadeřníků firmou Salerm Cosmetics. Studenti se seznámili s moderními trendy v oblasti tvorby účesů a jejich přípravků. Více ve fotogalerii.
Informace k adaptačnímu kurzu pro žáky 1. ročníků školního roku 2024/2025
OBORY CUKRÁŘ, KADEŘNÍK, KUCHAŘ – ČIŠNÍK Termín adaptačního kurzu: 2. – 4. 9. 2024 ODJEZD 2. 9. 2024 – Ostrava hl. n. (sraz 9,30h)... Číst více
Workshop “Požární ochrana a znalost první pomoci”
Ve čtvrtek 20. 6. 2024 navštívili žáci 3. B oborů Cestovní ruch a Analýza potravin Střední školu techniky a služeb v Karviné, aby se... Číst více
Na zkušenou ve Španělsku
Na zkušenou do Španělska odjela žákyně třetího ročníku oboru Cestovní ruch. Fotografie z prvních dnů její tříměsíční praxe najdete ve fotogalerii. Přejeme Elišce, ať se... Číst více
3. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ
V souladu s ustanovením par. 60 písm. f) odst. 1 zákona 561/2004 Sb. O předškolním, základním, střední, vyšším odborném a jiném vzdělávání ve znění pozdějších předpisů,... Číst více
VÝSLEDKY 2. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2024/2025
Vážení zákonní zástupci, milí uchazeči, v následujících odkazech jednotlivých oborů naleznete výsledky 2. kola přijímacího řízení na naší školu. CESTOVNÍ RUCH HOTELOVÝ MANAGEMENT NUTRIČNÍ... Číst více
Zájezd „Od zrna po chléb + Bielsko – Biała“
Žáci 3. B oboru Cestovní ruch naplánovali a zorganizovali pro žáky oboru Analýza potravin zájezd zaměřený na různé technologické výroby – chleba, mléčných výrobků... Číst více