Rozpis praktické části ZZ

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Rozpis praktické části ZZ

Rozpisy praktické části závěrečné zkoušky 2018/2019 byly vloženy na webové stránky do sekce Závěrečné zkoušky.

2. kolo přijímacího řízení

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem 2. kolo přijímacího řízení

2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 Termín odevzdání přihlášek je do 24.5.2019. Výsledky 2. kola přijímacího řízení do 31.5.2019. Kritéria zde.  

Výsadba muškátů na DM

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Výsadba muškátů na DM

Začátek jara je obdobím pro sázení květin do truhlíků. Dívky z domova mládeže, Machalová Kristýna a Hašková Lucie, se podílely na výsadbě okrasných květin....   Číst více

Moment! Máme tu Moment!

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Moment! Máme tu Moment!

Od 13. 5. 2019 začala spolupráce naší školy s charitativní organizací Moment. V čem tato spolupráce spočívá? Ve sběru obnošených oděvů, obuvi, doplňků, bižuterie apod. Do...   Číst více

Žatecký Cup 2019

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Žatecký Cup 2019

Studenti naší školy Filip Janásek a Jan Šmíd se zúčastnili dovednostní soutěže v čepování piva. Oběma studentům děkujeme za skvělou reprezentaci školy !!! Více...   Číst více

Praktická maturitní zkouška třídy 4.B oboru Analýza potravin

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Praktická maturitní zkouška třídy 4.B oboru Analýza potravin

Více ve fotogalerii.

Praktická maturitní zkouška třídy 4.A oboru Kosmetické služby

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Praktická maturitní zkouška třídy 4.A oboru Kosmetické služby

Více ve fotogalerii.

Praktická maturitní zkouška třídy 4.A obor Hotelnictví

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Praktická maturitní zkouška třídy 4.A obor Hotelnictví

Více ve fotogalerii.

Workshop – Ryby a mořské plody s šéfkuchařem Davidem Valíčkem – Food Atelier Ostrava

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Workshop – Ryby a mořské plody s šéfkuchařem Davidem Valíčkem – Food Atelier Ostrava

Více ve fotogalerii

HODINY TPP – KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ

AktualityKomentáře nejsou povolené u textu s názvem HODINY TPP – KULINÁŘSKÉ UMĚNÍ

Studenti 1. ročníku oboru Hotelnictví připravovali v rámci Kulinářského umění pekařské výrobky. Více ve fotogalerii.

Sledujte nás na Instagramu